Sunčano vrijeme potaknulo djelatnice i korisnike na boravak na zraku

Natprosječno topli tjedni u veljači iznenadili su sve, ali nitko se nije bunio zbog ugodnijih temperatura koje su donijele bolje raspoloženje, ali i motivaciju za rad na dvorištima i okućnicama. Tomu su se obradovale i naše djelantice, koje su se bacile na čišćenje okućnice, ali i na pripremanje tradicijskih sastojaka kojima sunce može poslužiti kao dodana vrijednost.

Naime, iako već sada cijelo dvorište izgleda besprijekorno, Viktorija Lukačević kod korisnika Tome Blaženovića redovno brine da se takvo stanje i održi, pa ju često, a naročito tijekom sunčanih razdoblja, možemo pronaći kako uređuje okućnicu , ali i brine o čistoći u kućanstvu. U tome joj se često pridruži i sam korisnik Tomo, koji nikad ne krije zahvalnost zbog svih poslova koje Viktorija odrađuje.

Toplije vrijeme je pomoglo i našoj Saneli Matijević i korisnici Milanki Ignjatić, koje su odlučile sunce iskoristiti na najbolji mogući način, odnosno za prirodno sušenje domaćeg tijesta za juhu. Dobro je poznato da se ribano tijesto treba propisno osušiti, pa su nakon miješenja i ribanja Sanela i Milka nastavile uživati u ugodnim zrakama sunca.