Portreti zaposlenica: Selena Pavlić Vulić, Jelena Pritišanac, Mirjana Jug

Pavlić Vulić Selena (55) SELENA PAVLIĆ VULIĆ (55) // Smatram da je u svima nama usađena potreba da se osjećamo korisno, a kroz ovaj projekt ta je potreba zadovoljena na najljepši mogući način – pomaganje starijim i nemoćnim osobama. Mislim da i u ime svojih korisnika i u svoje osobno ime mogu reći da smo zahvalni na ovoj prilici koja nam se pružila.
Pritišanac Jelena (37) JELENA PRITIŠANAC (37) // Ne postoji veća krepost od pomoći osobama u potrebi. U ovom poslu se napokon osjećam ispunjeno, jer radim nešto što moje korisnike čini sretnima. A sretna sam i ja kad znam da djelić mog vremena u nečijem životu ima veliku važnost.
Jug Mirjana (60) MIRJANA JUG (60) // U svojih 60 godina života radila sam jako puno poslova, od kojih je onaj u javnim radovima posljednji prije projekta Zaželi. Budući da suprugova majka boluje od Alzheimerove bolesti, a ja ju njegujem, pomislila sam da je to sjajna prilika da pomažem i drugim starijim i nemoćnim osobama te im pružim bolji život u starosti. Imam štićenike s raznim potrebama i svakom nastojim pružiti što bolju njegu i higijenu.