Projekt Zaželi bolji život u općini Đurđenovac stigao do kraja

Kako je projekt Zaželi bolji život u općini Đurđenovac utjecao na dobrobit cijele zajednice i koja su glavna postignuća zaposlenih žena i provedbenog tima, može se pročitati u novom broju Glasa Slavonije od 8. prosinca. Time je, uslijed otkazivanja posljednjeg okruglog stola za predstavljanje rezultata projekta zbog mjera epidemiološke zaštite, obilježen završetak ovog vrijednog projekta.

“Cijeli projekt Zaželi smo zaokružili i humanitarnim akcijama koje su potaknule naše zaposlenice, a pri kojima su prikupljena nužna ortopedska pomagala, namještaj ili novčana sredstva za korisnike u potrebi. Ovo je jedna lijepa priča sufinancirana sredstvima Europske unije i nadamo se da će biti nastavljena u skladu s našim mogućnostima. Općina Đurđenovac će stoga i u budućnosti nastojati ostvarivati ovakve i slične projekta, jer sada imamo znanje i iskustvo u povlačenju sredstava iz EU fondova, a sve kako bi olakšali živote naših zahvalnih mještana – otkrio je Hrvoje Topalović, načelnik Općine Đurđenovac, zadovoljan rezultatima ovog projekta.

Ovim putem čestitamo svima koji su doprinijeli realizaciji vrijednog projekta, a naročito ženama koje su uistinu nabolje promijenile svakodnevicu svojih korisnika. Hvala im na tome.