Pogledajte prvu reportažu na Osječkoj televiziji

S našim djelatnicama – Ružicom Vuk i Maricom Jantoš smo posjetili drage korisnice – Zoru Milanović i Anicu Tomljanović, koje su otkrile kako izgleda njihova svakodnevica uz projekt Zaželi bolji život u općini Đurđenovac 2, dok je sve zaokružio i načelnik Hrvoje Topalović, koji je ukazao na vrijednost edukacije zaposlenih žena.

“Od kuhinje, kuhanja, pečenja kolača, miješenja tjestenine, pospremanja kuće, košnje trave, kopanja u vrtu – radim sve jer je ona toliko nemoćna da joj treba pomoć svuda. No, sretna sam što mogu nekoga usrećiti, kada vidim da sam korisna i da me svi korisnici željno iščekuju, nije mi onda nije teško“, govori Marica Jantoš, koja je najbolje rezimirala projekt Zaželi bolji život u općini Đurđenovac 2.

“Osigurali smo edukaciju za sve djelatnice, kako bi nakon završetka projekta bile konkurentnije na tržištu rada, jer su završile edukaciju iz područja poljoprivrede i ugositeljstva, tako da je to još jedna od dodatnih blagodati”, zaključio je načelnik Topalović.

Cijelu reportažu možete pogledati na Facebook profilu projekta: https://www.facebook.com/zazeli.djurdjenovac/videos/4661800080507519/