Portreti zaposlenica: Viktorija Lukačević, Katica Serdar, Sanela Matijević

Lukačević Viktorija (46) VIKTORIJA LUKAČEVIĆ (47) // Nakon nekoliko godina provedenih na HZZ-u, projekt Zaželi mi je omogućio da se u ovoj dobi ponovno zaposlim i time doprinesem boljem životu za svoju obitelj, ali i zajednicu u kojoj živim. Posao me veseli jer svaki dan pomažem ljudima kojima je to doista potrebno. Zajedno radimo, družimo se i vesele me njihove izjave kako im nedostajem kad nisam kod njih, jer to znači da dobro obavljam svoj posao..
Serdar Katica (45) KATICA SERDAR (45) // Pružati podršku i pomagati starijim osobama za mene je velika stvar, jer znam da činim dobro djelo. U poslu sam strpljiva i pozitivna i tako im olakšam njihovu svakodnevicu. Potičem ih na razgovor, druženje i pozitivno razmišljanje. Sretna sam što im mogu pomoći i donekle olakšati život.
Matijević Sanela (34) SANELA MATIJEVIĆ (34) // Ovaj posao sam odabrala zato što volim pomagati ljudima i želim se u budućnosti baviti njime. Zadovoljna sam zadacima koje obavljam, a pazim i da na svoje korisnike ostavim pozitivan dojam. Nadam se da ću im pružiti sve od sebe te da ćemo i nakon ovog projekta ostati u prijateljskim odnosima.