Portreti zaposlenica: Milica Šarlija, Melita Knežević, Snežana Kardoš

Šarlija Milica (56) MILICA ŠARLIJA (56) // Završila sam srednju školu u Našicama i stekla zvanje konfekcionara. Tada mi se pružila prilika za zaposlenjem u struci. Budući da su vremena bila takva da se proizvodnja ugasila zbog nepoznatih razloga, bila sam primorana na burzu rada. Nakon nekog vremena ukazala se prilika za zapošljavanje u javnim radovima, a potom sam radila i kao pomoćna radnica u kući. Budući da mi je takav posao već bio poznat, prijavila sam se na ovaj projekt i iznimno sam zadovoljna jer je poboljšanje kvalitete žena starije dobi dodatna motivacija.
Knežević Melita (45) MELITA KNEŽEVIĆ (45) // Zahvaljujući projektu Zaželi, nekolicini starijih i nemoćnih osoba potrudit ću se pružiti što bolju pomoć u obavljanju njihovih svakodnevnih životnih navika kako bi im život u zlatnoj dobi prošao u miru i dostojanstvu. Pomagajući njima i moj se život ispunio osjećajem zadovoljstva i želje za boljim životom.
Kardoš Snežana (57) SNEŽANA KARDOŠ (57) // Za sebe kažem da sam društvena osoba, vesela i radišna. Prije sam radila u javnim radovima, u tvornici u Beljevini i u vinogradima u Feričancima. Zahvalna sam Općini Đurđenovac što mi je pružila priliku za posao – volim pomagati ljudima i raditi, tako da sam sretna što sam dobila ovako lijepu priliku. Od srca hvala našem gradonačelniku Hrvoju Topaloviću, ali i našem voditelju projekta Davidu.