Portreti zaposlenica: Mia Dumenčić, Melita Dudjak, Vidica Stipančević

Dumenčić Mia (28) MIA DUMENČIĆ (28) // Uz dugo nezapošljavanje, projekt Zaželi omogućio mi je posao u kojem skrbim za osobu bez obitelji i pružam joj podršku i utjehu u svemu. Ovaj je projekt razveselio mnoge starije i nemoćne ljude, a mene uveseljava vidjeti osmijeh na njihovom licu. Zajedno radimo, razgovaramo o problemima i dajemo podršku jedni drugima. Nekada tmurna lica koja sam viđala po dolasku sada su vedra i vesela. Često čujem riječi: “Što bismo mi da tebe nema…”
Dudjak Melita (30) MELITA DUDJAK (30) // Projekt Zaželi omogućio mi je zvanje njegovateljice s kojim ću u budućnosti lakše naći posao. U poslu sam komunikativna, pružam potporu i podršku korisnicima, strpljivo slušam njihove probleme i pokušavam ih riješiti svojom pozitivnošću i osmijehom na licu. Volim raditi svoj posao i pomagati drugima, osjećam se ispunjeno i sretno kad vidim da ima velikog smisla i da svojim korisnicima mogu omogućiti lagodniji i sretniji život.
Kardoš Snežana (57) SNEŽANA KARDOŠ (57) // Za sebe kažem da sam društvena osoba, vesela i radišna. Prije sam radila u javnim radovima, u tvornici u Beljevini i u vinogradima u Feričancima. Zahvalna sam Općini Đurđenovac što mi je pružila priliku za posao – volim pomagati ljudima i raditi, tako da sam sretna što sam dobila ovako lijepu priliku. Od srca hvala našem gradonačelniku Hrvoju Topaloviću, ali i našem voditelju projekta Davidu.