Održan okrugli stol za predstavljanje rezultata druge faze projekta Zaželi

“Odradile ste lavovski posao tijekom proteklih 15 mjeseci i hvala vam na cjelokupnom doprinosu u skrbi za starije mještane naše općine. Pokraj redovnih obaveza s korisnicima, dio vas je završio i edukacije za uzgajivačice povrća, a dio za poslove pomoćnih kuharica, stoga vam od srca čestitam na svemu što ste postigle kroz ovaj projekt. Budući da se program Zaželi pokazao vrlo pozitivnim za cijelu zajednicu, nastavit ćemo prijavljivati projekte u nadolazećem “prijelaznom“ razdoblju, kao i u skorašnjoj trećoj fazi, u okviru koje bi provedba trebala trajati dulje nego do sada“, ovim riječima je načelnik Općine Đurđenovac, Hrvoje Topalović, pozdravio 40 zaposlenih žena na okruglom stolu povodom završetka druge faze projekta Zaželi, ulijevajući im tako nadu da bi uskoro mogle nastaviti raditi s korisnicima.

Okrugli stol je održan u Lovačkom domu “Kuna” Đurđenovac, gdje je djelatnice dočekao prigodni domjenak, a uz smijeh i druženje, podijeljene su im zahvalnice za sudjelovanje na projektu, kao i uvjerenja o osposobljavanju, uz koje su sada znatno konkurentnije na tržištu rada. Podjela zahvalnica i uvjerenja je popraćena pljeskom, a sve je zaokruženo malim znakom pažnje – poklonom kojega su preko načelnika Topalovića, svom “šefu“, odnosno koordinatoru projekta Zaželi bolji život u općini Đurđenovac 2, Davidu Pavliću, uručile oduševljene djelatnice.

Kako je bilo na završnoj aktivnosti projekta možete pogledati u velikoj galeriji fotografija na službenoj Facebook stranici projekta: https://www.facebook.com/zazeli.djurdjenovac, gdje možete pogledati i zadnje dvije reportaže na Osječkoj televiziji.