Posjet korisnicima nakon ublažavanja epidemioloških mjera

Zasigurno su svi s veseljem dočekali da se pandemija koronavirusa stavi pod kontrolu, a ublažavanje epidemioloških mjera je posebno obradovalo i korisnike projekta Zaželi bolji život u općini Đurđenovac, jer to znači da se u punom jeku nastavlja suradnja s njihovim dragim ženama.

Tako je Marija Lijić s njezinom nasmiješenom korisnicom, Anicom Gittom, uredila i razmjestila cvijeće u procvalom dvorištu, koje je sada posve šareno. S druge strane, domaće tijesto za juhu specijalnost je Marice Jantoš, koja je nakon cjelokupne pripreme, veliku količinu tijesta stavila sušiti, pri čemu je pronašla vremena i za ugodno druženje s korisnicom Katicom Bandić.

Naposljetku, kako promjenjiva vremenska prognoza svima utječe na zdravlje, dokazala je korisnica Julka Crnković, kojoj je bez objašnjenja porastao tlak. Međutim, tu je bila brižna Marija Lijić, koja je nakon pokušaja narodne medicine ipak odlučila korisnicu otpratiti kod liječnika, jer kada poput bake Julke (78) želite doživjeti stoti rođendan – sa zdravljem se ne smijete kockati.